Regndropps-massage

Regndroppsmassage - för läkning med eteriska oljor


Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.


Den är mjuk och varsam men ändå mycket effektiv genom kraften i eteriska oljor av medicinsk kvalitet, dvs läkande örter och växter.


9 olika oljor appliceras under fotsulorna och på ryggen.

På ryggen droppas oljorna som regndroppar och stryks ut med en massageteknik som har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotindianerna. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.


Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär.


En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.


Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den en gång i veckan under en viss period.

Vid pollenallergi har det visat sig att man blir helt besvärsfri om man gör behandlingen regelbundet två månader före pollensäsongen.

Endast 2% av jordens eteriska oljor sägs vara terapeutiska och det är Young Livings minutiöst kontrollerade oljor.

De är så rena att de kan användas outspädda direkt på kroppen.


Kliniska studier visar att eteriska oljor av terapeutisk kvalitet har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier, virus och svamp inte kan leva. behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och närning till cellerna.


Naturläkaren Gary Young som är grundaren av Young living har ägnat en stor del av sitt liv att få fram oljor som ersättning till läkemedel. På egna gårdar runt om i världen odlas örter, blommor och andra växter som destilleras och utvinns till en 100% ren eterisk olja.


Sortimentet finns i ett 50-tal oljor som var och en har olika läkande funktioner. Oljorna kan masseras in i kroppen, drickas med vatten eller spridas i luften med speciella doftspridare.


I en enkätundersökning av 14 000 utförda regndroppsbehandlingar visade att hela 90% av kilenterna fick konkreta hälsoförbättringar.


NAT, Neuro Auricular Technique, en varsam behandling som utförs i nacken med hjälp av eteriska, terapeutiska oljor och en glasstav. Glasstaven stimulerar receptorerna och hjälper kroppen att återansluta synapserna i hjärnan och ryggmärgen. Man arbetar med att få det autonoma nervsystemet i balans.


Att arbeta med glasstav på LC (Locus coeruleus) är som att öppna dörren, en inkörsport till hjärnan. Behandlingen kan öka rörelsen och välbefinnandet vid nackbesvär, migrän, whiplash.Har visat sig ge en lugnande effekt hos Parkinsons patienter.Om man har svårt att ligga ner går det bra att göra behandlingen sittande.

Oljor i behandlingen: Frankicense, Valeriana, Vetiver, Romersk kamomill, Cederträ och Sandelträ.
Priser


60 min  800 kr

Boka 3 behandlingar och få 20 % rabatt!


30 min NAT   460 krBetalningsalternativ

Swish: 123 544 27 28
Bankgiro: 544-2489
Kontantbetalning, helst jämna pengar
Avbokningsregler


Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras.
Uteblivet besök debiteras med 100 % av behandlingskostnaden.
Tack för din förståelse!