Bra att veta
Vid första besöket får du fylla i en hälsodeklaration.


Om du vill fylla i den i förväg finns den här.


Min integritetspolicy hittar du här.


Måste jag dricka vatten efter massagebehandlingen?

Massage ökar utsöndringen av vatten och avfallsprodukter genom njurarna.

Genom att dricka vatten underlättar man för lymfsystemet att göra sig av med slaggprodukter.

Om du brukar dricka mycket vatten är det inte lika viktigt. Däremot ska man se till att kissa inom en halvtimma efter behandlingen.Hur ofta behöver jag gå på massage?

En del går på massage en gång i månaden-var sjätte vecka för att det är skönt och i förebyggande syfte och i många fall för att få bort värk eller hålla den under kontroll. Medan andra har mer smärta och problem, och då, för att få så bra resultat som möjligt, kommer mer ofta som en till två gånger i veckan.Ska jag tänka på något särskilt när jag bokar en ayurvedisk massage?

I de ayurvediska behandlingarna används mycket olja så oömma kläder rekommenderas.

I många ayurvediska behandlingar ingår huvudmassage med varm olja så tänk på att skydda huvudet efteråt med någon huvudbonad av något slag så du inte blir nerkyld.

Det finns tillgång till dusch efteråt för den som önskar.

Efter massagebehandlingen får du vila ett tag. Se till att du inte bokar in någonting efteråt för att behandlingen ska ge så bra resultat som möjligt. Du kommer inte att vilja gå och handla efteråt...Kan jag få massage vid förkylning?

Vänta med massage om du är förkyld för din kropps skull eftersom massage ökar blodcirkulationen och sätter igång hela systemet. Massage är som ett träningspass för kroppen. Om du inte skulle få för dig att träna eller hålla igång som vanligt ska du inte heller gå på massage. Om du gått länge med en förkylning som du inte blir av med rekommenderar jag däremot att boosta kroppen med läkande eteriska oljor, dvs regndroppsmassage.Hur mycket kläder måste man ta av sig under massagen?

Under behandlingen arbetar man direkt på muskler och hud och du får därför vara avklädd på de delar som ska masseras. Delar som inte masseras för tillfället täcks över med handdukar för att man inte ska känna sig avklädd eller för att slippa frysa. Underkläderna behåller man på.Gör en massagebehandling ont?

Det får aldrig göra ont! Om du upplever en dålig smärta måste du säga till. Däremot får det kännas skönt-ont eller gott-ont. Det är en myt att det måste göra ont för att det ska göra nytta. Då spänner sig musklerna och resultatet blir det motsatta.Är det vanligt att man får ont i musklerna efter en massagebehandling?

Om det är första gången du får massage eller om det var länge sedan gick sist och du får en djupgående behandling kan du få en känsla av träningsvärk i musklerna. Detta är helt normalt och blir mindre för varje behandling du går på.Jag har inga speciella problem med värk eller smärta, kan jag gå på massage ändå?

Ja!  Många går på massage för att det är väldigt skönt och avstressande.

Det är för många det enda sättet att komma ner i varv och landa i sin egen kropp samt stilla den mentala aktiviteten.

Man lär sig även att uppfatta den egna kroppens signaler i tid innan spänningarna börjar orsaka besvär.

Dessutom har regelbunden massage många andra hälsofördelar. Läs mer nedan.Varför blir man ibland trött efter en behandling?

Du kan känna dig lite "mosig" och yrvaken efteråt vilket inte är så konstigt då spänningar har lösts upp, blodtrycket har sänkts och lugn och ro - hormonet oxytocin har utsöndrats.

Men du blir snart pigg igen.Kan man få massagebehandling när man äter blodförtunnande medicin?

Det krävs tillåtelse av din läkare innan behandling om du äter blodförtunnande medicin.

I dessa fall är alltid massagebehandlingen lätt.


Har du rabatter?

Går man regelbundet lönar det sig att köpa klippkort.

60 min massage ord pris 720 kr . Med 5-kort 665 kr,  10-kort 630 kr
Forskning om massagens effekter hittar du här


Massagens effekter i korthet finns här