Om

Min praktik

Storgatan 17, Borgholm

Tel.070-220-64 48

a@anjasmassage.se

Din trygghet

Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag en patientförsäkring och är certifierad av Branschrådet Svensk massage.

Fasad Storgatan 17

Mina händer är mitt arbetsverktyg och jag älskar att massera.Jag har i många år arbetat som kyrkomusiker där jag också fick använda mina händer till att skapa musik. Sedan 2000 har jag haft min praktik och genom åren har jag fortsatt gå utbildningar för att lära mig mer och inspireras.Det känns bra att kunna erbjuda olika behandlingar och välja ur min "verktygslåda". Vi är ju alla olika och behöver olika behandlingar.

 

När jag inte masserar pysslar jag med företaget, umgås med nära och kära samt våra katter, håller ordning i hemmet, gör yoga, sjunger och spelar när andan faller på, vandrar i naturen, mediterar, tittar på roliga filmer, räddar djuren ,dansar, fikar, går på massage:) Det får mig att må bra!

 

Jag har alltid varit intresserad av hälsa och friskvård.

Känner stor tacksamhet att jag kom i kontakt med världens äldsta hälsokunskap Ayurveda när min hälsa var i djup obalans.

Dagens västerländska livsstil sliter på oss. Vi jobbar för mycket, sover för lite, äter inte den mat vi mår bra av och vi får inte tillräcklig motion. Dessutom har vi för lite tid att umgås med dem vi tycker om och upplever att det vi gör inte är meningsfullt. Detta leder till obalans och kan göra oss sjuka.

 

Många människor kommer med muskelspänningar och smärta i axlar, nacke, huvud och käkar. Stillasittande med jobb framför datorer sätter sina spår. Men även tunga arbeten såklart. Många lider av informationsstress och blir mentalt utmattade av att ständigt vara uppkopplad.

 

Det är fantastiskt att vara frisk och i balans. Vi orkar mer och vi kan njuta mer av livet:)

Vad får dig att må bra?

 

 

 

Mina utbildningar

 

Massageterapeut 1999-2000 Axelsons Göteborg

 

Massage och dyslexi 2001 Ann-Catrin Jonsson/Axelsons

 

Reiki-healing 2002 Berit Sarvisé Stockholm

 

Ayurvedisk massageterapeut 2003-2004 Skandinaviska Institutet för hälsa och andlig utveckling

 

Bindvävsmassör 2001, 2005 Eva Rask Företagsmassage AB

 

Ayurvedisk hälsorådgivare 2006-2007 Skandinaviska Institutet för hälsa och andlig utveckling

 

Reconnective healing 2008, 2009 Eric Pearl

 

Regndroppsmassage 2014 Mia Sahlström

 

Validering 2016 kompetensutveckling motsvarande 30 högskolepoäng

 

Medicinsk massageterapeut 2017 Axelsons Göteborg

Anjas massage