Behandlingar

Mina behandlingar


Ayurvedisk massage

Jordens äldsta medicinska vetenskap har utvecklat en tradition av massage - både egenmassage som är en viktig daglig rutin samt massage som vi får av andra.

Syftet är att balansera och skapa lugn i kropp och sinne, varva ner tankarna och därigenom få tillgång till sitt inre apotek. Massagen görs med varm, mognad sesamolja som är en kraftfull antioxidant och är därför avgiftande. Den är bra på att reducera och förebygga stress och utbrändhet.


Hjärtat

Regndroppsmassage

I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta kvalitet. Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning.


Bindvävsmassage

När sedvanliga massagegrepp är otillräckliga och kroppen visar tecken på massiva spänningar då är bindvävstekniken ett utmärkt verktyg för att

lösgöra muskulaturen och rehabilitera kroppen.

Bindvävsmassage är en tysk vetenskaplig och väl beprövad massageform.


Svensk klassisk massage

En terapeutisk form av massage som kan användas både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Man arbetar med klassiska väl beprövade grepp. Resultatet blir syresatta, varma, långa och avspända muskler. Dessutom infinner sig det själsliga välbefinnandet.


Healing

Healing betyder läkande genom energitillföring. Jag hämtar in Universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska eller mentala obalanser. Energin arbetar länge efter sessionen.


Vid första besöket får du fylla i en hälsodeklaration.

Om du vill fylla i den i förväg finns den här.


Tänk på att dricka mycket vatten efter varje behandling.

Unna dig själv regelbunden behandling för ett större välbefinnande i din vardag, tex var 6:e vecka.

Stretcha för ett hållbart resultat.


I de ayurvediska behandlingarna används mycket olja så oömma kläder rekommenderas.

Det finns tillgång till dusch efteråt för den som önskar


Vänta med massage om du är förkyld för din kropps skull eftersom massage ökar blodcirkulationen och sätter igång hela systemet.


Varmt välkommen! Kanske blir du en av mina stamkunder?